zaterdag 3 oktober 2009

Nieuwe talenten!!!

Emmylou,Bonnie,Dolly,Linda,Lucinda en al die andere prachtige country ladys hebben langzamerhand de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt(67?)
Maar we hoeven ons niet ongerust te maken,er staat al een prachtige nieuwe lichting jonge dames klaar voor de opvolging ,hieronder een kleine(willekeurige) selectie.........


The Lovell Sisters



I Belong to Love
The Lovell Sisters prachtige harmonieen. Een fusie van folk, country en traditionele muziek .
Jessica (viool &zang), Megan (dobro&zang) en Rebecca (mandoline&zang).O ja, en schrijven zelf al hun songs.


The Trishas



The Trishas zongen voor het eerst samen in 2008 tijdens een tribute voor songwriter Kevin Welch . De vier zangeressen Jamie Wilson, Liz Foster, Kelley Mickwee, , en Kevin's dochter Savannah Welch,zouden een eenmalig optreden doen maar ze deden dat zo indrukwekkend dat al snel duidelijk was dat er een vervolg zou komen.


Sarah Watkins


Long Hot Summer Day
Sarah is met haar 27 jaar eigenlijk al een veterane ,ze is al jaren lid van het trio Nickel Creek. Haar debuut album is geproduceert door niemand minder dan John Paul Jones (ja,die) en kwam eerder dit jaar uit.En er doen nogal wat bekende namen mee hoor,wat te denken Gillian Welch en Dave Rawling, Benmont Tench, Pete Thomas, Tim O'Brien, Chris Eldridge, Ronnie McCoury, en haar Nickel Creek band vrienden.

Homepage the Lovell Sisters
http://lovellsistersband.com/

Homepage the Trishas
http://www.myspace.com/thetrishas

Homepage Sara Watkins
http://www.myspace.com/sarawatkinssolo

Geen opmerkingen: