Zoeken in deze blog

zaterdag 3 januari 2009

Arthurs muziekverzameling C 241-245

241 Chingon Mexican Spagetti Western
Malaguena


242 Poppa Chubby
Same Old blues243 Clannad
Newgrange


244 Eric Clapton This Song for George DVD (Live Japan 2001)
Reptile
245 Eric Clapton Rush (Soundtrack)
Tears in Heaven


donderdag 1 januari 2009

2 METER SESSIES (2)


2 Meter Sessies is het audio- en tv-productiebedrijf van Jan Douwe Kroeske.

2 meter sessies begon in april 1987 bij de NPS. Het programma, dat de meeste tijd ook een televisie-versie kende, verhuisde sindsdien via de VARA en RTL 5 naar Kink FM en Veronica. In de afgelopen jaren werden meer dan 1000 sessies opgenomen, met onder andere Counting Crows, Radiohead, Epica, REM, Bush, Anouk, Crowded House, Venice, Coldplay, K's Choice, Joe Cocker en Blind Melon.


James Taylor Fire and Rain

James Vernon Taylor (Boston, 12 maart 1948) is een Amerikaanse zanger.

James Taylor werd geboren als zoon van Isaac en Gertrude Taylor.Tragically Hip Scared
The Tragically Hip is een Canadese rockband uit Kingston, Ontario. De band bestaat uit Gordon Downie (leadzanger en gitaar), Paul Langlois (gitaar), Rob Baker (gitaar), Gord Sinclair (bas) en Johnny Fay (drums). De band begon als coverband, had oorspronkelijk een saxofonist in de gelederen en coverde vooral nummers van de Golden Earring en The Rolling Stones. De band is erg populair en invloedrijk in Canada.

Tom Jones & Stereophonics Summertime

Sir Tom Jones, geboren Thomas Jones Woodward (Pontypridd (Wales), 7 juni 1940) is een popzanger.

Vooral in de jaren zestig en zeventig was Tom Jones een wereldster en een sekssymbool. Hij scoorde vanaf 1965 verschillende hits zoals: It's not unusual, Delilah, The Green Green Grass of Home en She's a Lady. Vanaf 1970 was hij een graag geziene gast in Las Vegas. Daar trad hij op naast andere wereldvedetten als Elvis Presley en Frank Sinatra. Eind jaren 90 kende hij een revival met het album Reload. Daarop staat onder andere de hit Sex Bomb. Op 29 maart 2006 werd Jones geridderd.

Stereophonics is een Britse band, afkomstig uit het Zuid-Welshe plaatsje Cwmaman. De band bestaat uit Kelly Jones, Richard Jones (geen familie) en Javier Weyler.Anouk & Sarah Bettens I Alone
Anouk Teeuwe (Den Haag, 8 april 1975), artiestennaam Anouk, is een Nederlandse zangeres.

Sarah Bettens (Kapellen, 23 september 1972) is een Belgische zangeres, vooral bekend als zangeres van K's Choice en later ook als solo-zangeres.


the Prodigal Sons

The Prodigal Sons hadden destijds een vliegende start. De single You Still Think van het debuut album Wine Of Life uit 1993 zette de gitaarrockband meteen goed op de kaart. 'Die single heeft heel wat deuren voor ons geopend. Je kunt je jarenlang helemaal suf spelen in het clubcircuit, maar dan pas merk je de kracht van de media. Zo'n single breekt door op de radio, je doet een paar keer TV, en in een keer sta je voor volle zalen,' herbeleeft gitarist/zanger en oprichter Nyhoff zijn finest moment.

HAPPY NEW YEAR!!!!

zondag 28 december 2008

Arthur,s Muziekverzameling C 236-240

236 Chicken Shack 100 ton of Chicken
(tears in the Wind)
237 David Childers and the Don Juans Room 23
(Pretties Thing)
238 David Childers and the Don Juans Jailhouse Religion
(Dance Macabre)
239 The Chi-Lites Have you see her
240 The Chi-Lites Oh Girl