Zoeken in deze blog

woensdag 11 juni 2014

Hat Fitz & Cara - Power (Goezot 2014)


Power
Zag ze een dag eerder op Blues Open Geldrop ,mooi optreden en prachtig album op de koop toe..

For Bookings:
 http://goodtimebooking.com/hatfitzcara/maandag 9 juni 2014

Fleetwood Mac - Go Your One Way ( Budokan, Tokyo Japan 5th Dec 1977)


                                 Mick Fleetwood

Hoewel erg matig beeld/geluid vind ik dit toch erg mooi.Fleetwood Mac op zijn best!De geweldige ritmesectie John McVie en Mick Fleetwood,Lindsey Buckingham in topvorm en natuurlijk de prachtige vocalen van Christine en Stevie.Van onderlinge spanningen tussen de bandleden is hier niets te merken ,hoewel die er volgens de verhalen wel degelijk waren. Prachtig optreden!!(thanks Gerrit)

                  Go Your Own Way

"Go Your Own Way" is een single van Fleetwood Mac uit 1976. Het werd de eerste top 10-hit van de band in de Verenigde Staten en de succesvolste single van Fleetwood Mac in Nederland.
"Go Your Own Way" is afkomstig van het studioalbum Rumours dat tot stand kwam onder liefdesperikelen (of beter scheidingsperikelen) en hevig drugsgebruik van de leden. John McVie en Christine McVie lagen overhoop met elkaar, maar de andere verbintenis binnen de muziekgroep was van veel groter belang. Lindsey Buckingham en Stevie Nicks trokken al een aantal jaren met elkaar op, maar tijdens de opnamen van dit album liep hun relatie op de klippen. In veel gevallen mondt dat uit tot het mijmeren over een verloren liefde maar Buckingham pakte het anders aan. 'Ga maar weg' luidde zijn motto in: "Packing up, shacking up is all you want to do".

                                          Lindsey Buckingham