Zoeken in deze blog

donderdag 28 december 2017

Terugblik Concertjaar 2017 - Monti Amudson (Bluesclub De Viersprong -19 Mei 2017)

     

Ook het afgelopen jaar weer mooie optredens in Bluesclub De Viersprong. Het podiumpje was bijna te klein voor "Big"Monti Amudson en zijn begeleiders, maar ook dit optreden was zeker ook een van de hoogtepunten van 2017!
                                                   
    Continental Breakfast

                                          Bart Kamp - Bass,Henk Punter- drums.

27 Januari is deze gigant weer te bewonderen op Scheldeblues in Vlissingen
http://www.scheldeblues.nl/

woensdag 27 december 2017

Review Concertyear 2017 ,highlights - Kenny Wayne Sheppard Grolloo ,8 Juni 2017

     Het H.I.B.F in Grolloo was net als de vorige editie een  van de hoogtepunten van het muziekjaar 2017. De meningen over KWS waren verdeelt ,niet door mij.Prachtig optreden,niet alleen een hoogtepunt van dit festival,maar ook een van het concertjaar 2017!

 Heat Of The Sun
 Kenny Wayne Shepherd - Gitaar/zang.Noah Hunt -zang/acc.gitaar.Chris Layton(voorheen Double Trouble)- drums.Kevin McCormick -bass.

maandag 25 december 2017

Terugblik op concertjaar 2017.Hoogtepunten - Joe Bonamassa , Geb.T Bergen Op Zoom (21 Mei 2017)

    Een aangename verrassing op die zondagmiddag.In eerste instantie te laat voor tickets van dit evenement,maar omdat een vriendin op het laatste moment verhindert was kon ik toch nog aanwezig zijn(nog bedankt Yvonne)Een mooie avond ,ook met Jan Akkerman Danny Vera,Phil Bee ,e.a.
Hoogtepunt natuurlijk het optreden van Joe Bonamassa,een kleine drie kwarier maar Joe haalde alles uit de kast .In een woord geweldig

     Film Vincent Lyons

JOE BONAMASSA ONTVANGT SENA PERFORMERS EUROPEAN GUITAR AWARD 2017 De Amerikaanse superster Joe Bonamassa heeft zondagavond 21 mei de Sena Performers European Guitar Award 2017 ontvangen in poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. De held uit Los Angeles reageerde geĆ«motioneerd toen hij uit handen van Jan Akkerman de award kreeg uitgereikt. ”Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet zeggen. De warmte en de liefde voor mij en muziek die ik hier voel is overweldigend.”

 Fotografie (C) Marco van Rooijen / BluesMagazine.nl