Zoeken in deze blog

zaterdag 17 juni 2017

Kenny Wayne Shepherd - Heat Of The Sun (HIBF Grolloo June 8th 2017)

       Foto Arthur

Kenny Wayne Shepherd - Gitaar/zang.Noah Hunt -zang/acc.gitaar.Chris Layton(voorheen Double Trouble)- drums.Kevin McCormick -bass.

Ik heb het nog even nagekeken,het is precies 21 jaar geleden dat ik een nog zeer jonge Kenny Wayne Shepherd zag optreden in het voorprogramma van The Eagles in De Kuip (Rotterdam)Ik was hem toch een beetje uit het oog verloren en deze avond betekende een hernieuwde kennismaking. Een prachtig optreden ,een mix van rock en blues .Uitstekend gitaarwerk ,en  Noah Hunt is een erg goeie zanger.Een van de hoogtepunten van een toch al mooie eerste avond van het H.I.B.F.
                                 

Kenny Wayne Shepherd - Heat Of The Sun (HIBF... door  morrisanddylan

.

vrijdag 16 juni 2017

Van Morrison - Common One (Summertime in England)

Astral Weeks Live at the Hollywood Bowl is the fifth live album recorded by Northern Irish singer/songwriter Van Morrison, and released in the US on February 24, 2009[1] (see 2009 in music) and on February 9, 2009, in the UK. It was recorded during two live concerts at the Hollywood Bowl in Los Angeles, California in 2008 and released on Morrison's new Listen to the Lion label and distributed by EMI.


with Richard Buckley-sax,David Hayes-bass,John Platania-guitar,Tony Fitzgibbon-violin,Bobby Ruggiero-drums ,Roger Kellaway-piano,  Nancy Ellis - violin,Terry Adams - cello,Michael Graham - cello,e.o.

donderdag 15 juni 2017

Laurence Jones - Thunder In The Night (HIBF. Grolloo - June 8th 2017)

 Foto Arthur

Drie jaar geleden was de eerste kennismaking met Laurence Jones in Bluesclub de Viersprong.Was toen behoorlijk onder de indruk van die jongen.Later zag ik hem op het bluesfestival in Kwadendamme en dan nu op het grote podium van het HIBF in Grolloo.Laurence Jones - Thunder In The Night (HIBF... door  morrisanddylan

 Een nieuwe band ,bestaande uit Phil Wilson op drums,Greg Smith op bass en Bennet Holland(voorheen King King?) op de keys.Vooral de laatste  is een aanwinst in deze stevig rockende band. Heerlijk optreden voor een zeer enthousiaste tent.

                  Encore, Sweet Home Chicago

Hierbij was het nog niet gedaan voor Laurence ,later op de avond mocht hij samen met Buddy Guy het festival afsluiten.

     foto Arthur


Laurence Jones De Viersprong
http://arthurfromholland.blogspot.nl/2014/11/laurence-jones-de-viersprong-8-nov2014.html

Laurence Jones Kwadendamme
http://arthurfromholland.blogspot.nl/2016/05/laurence-jones.html

Web
http://www.laurencejonesmusic.com/Home.html