Zoeken in deze blog

woensdag 14 augustus 2013

Bob Dylan- -All Along The Watchtower (27 April 1994)

                                  
 "All Along the Watchtower" komt van het albums  John Wesley Harding,.Tijdens  "Never ending " toernees is dit zijn meest gespeelde nummer. Jimi Hendrix bracht het nummer uit 6 maanden na de  officiele release van Bob Dylan  en die versie  bracht het tot de 47ste plaats in   Rolling Stone magazine's 500 Greatest Songs of All Time.Live at the Lied Center. Lincoln 27 April 1994. With:Bob Dylan (vocal & guitar) Bucky Baxter (pedal steel guitar & electric slide guitar) John Jackson (guitar) Tony Garnier (bass) Winston Watson (drums & percussion)

dinsdag 13 augustus 2013

Eric Clapton with The Allman Brothers Band "Why Has Love Got Be So Bad""


Het nummer komt van van het enigste studioalbum van Derek & The Domino,s , Layla and Other Assorted Love Songs.

 Derek and the Dominos werd in 1970 opgericht door  Eric Clapton met keyboardist Bobby Whitlock, bassist Carl Radle en drummer Jim Gordon,  Ook Duane Allman deed mee op dit album maar was geen vast lid van de band.

maandag 12 augustus 2013

King King -Old Love(guitarsolo) at the Mondovino Festival (Schoten Belgie 11-8-2013)

Druk muzikaal weekendje achter de rug,afgelopen vrijdag het mooie afscheidsconcert van Steve Conte in Cafe la Strada in Goes(zie vorig blogbericht)en zondag King King in Schoten(Belgie)op het Modovino festival.Maar wat een wereld van verschil,vrijdag een echte rockavond met veel bier in een donker cafe.Zondag veel middenstand publiek met rode blazers in een keurig goed verlichte tent en....veel wijn!!Nog niet dikwijls meegemaakt op een bluesfestival..Dat mijn voorkeur wat sfeer betreft naar de vrijdag gaat mag duidelijk zijn. Het concert van Alan Nimmo en zijn band was echter weer fenomenaal,ondanks een vermoeiende reis uit Spanje.En ook nog een leuke bijkomstigheid,weer een paar FB vrienden live ontmoet wat ook nog een meerwaarde aan de avond gaf.Toch nog maar een filmpje geschoten,redelijke beelden maar helaas matig geluid.Toch maar eens kijken voor een nieuw toestelletje. 24 Augustus staat de band op het bluesfestival in Culemborg,als het niet regent zijn we zeker van de partij.

                               Foto Arthur.

Steve Conte & The Naked Truth -Venus Of Avenue D (9 augustus 2013

 Een bijzonder optreden afgelopen vrijdagavond in La Strada - Eric’s Bar in Goes. Steve Conte speelde er met zijn Crazy Truth in de Europese line-up zijn laatste gig als inwoner van Nederland.


Een van de hoogtepunten van de avond.

Een mooi verslag van deze avond is te vinden op:
 http://www.vdh-online.nl/