maandag 3 januari 2011

Snow in Zeeland (The Netherlands)

Snow in Aselmo(Van Morrison),Snowing in Raton(Townes van Zandt)en dan nu Snow in Zeeland (Arthur)Ondertussen alweer helemaal verdwenen maar het was toch een mooie aanleiding voor lange wandeltochten door "De Zak Van Zuid Beveland"in Zeeland.
Ook onze vriend Dylan kon er geen genoeg van krijgen zie onderstaand filmpje.


Foto,s Arthur,Muziek (The Nether Lands) Dan Fogelberg

In tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft het nummer (The Nether Lands)niets met Nederland te maken.Het gelijknamige album is o.a opgenomen op de Caribou Ranch, in het plaatsje Nederland, Colorado ,vandaar de naam . Nether Lands is het vierde muziekalbum van de Amerikaanse singer-songwriter Dan Fogelberg. Fogelberg was net verhuisd naar de Rocky Mountains toen hij werd getroffen door een writer's block. Voorts was het een strenge winter, Fogelberg kon eigenlijk geen kant op. Uiteindelijk heeft de natuur hem geïnspireerd om de draad weer op te pakken.De bergen waar hij over zingt zul je in Zeeland niet vinden,maar ik vond de muziek toch wel bij mijn filmpje passen.


Daniel Grayling Fogelberg (Peoria, Illinois, 13 augustus 1951 - Maine, 16 december 2007) was een Amerikaans singer-songwriter.


Biographie Dan Fogelberg (Wikipedia)
http://nl.wikipedia.org/wiki/Dan_Fogelberg
Een reactie posten