Zoeken in deze blog

zondag 8 november 2009

Gov,t Mule Antwerpen (Trix) 07-09-2009)Update!
(Foto Willem)
Samen met soulmates Caren en Willem naar Gov,t Mule in Antwerpen ,voor mij de derde keer dat ik ze in aktie ga zien .Dankzij stuurmans kunst van Willem parkeerden we praktisch naast de ingang van de Trix ,waar al een groep Mule Fans stonden te wachten.
Mooi al die(sterke) verhalen van de echte die-hardfans van wie sommige bijna al de concerten tijden de Europese toernee bezoeken.


(Foto Arthur)
Klokslag half 9 betreed de band het podium ,altijd spannend ,welke nummers worden er gespeeld ,geen enkel optreden is hetzelfde , de band heeft een enorm repetoire.
Hammer & Nails is de opener,de toon is gezet daarna volgen,Million Miles From Yesterday,Rocking Horse en de Mule klasieker ,Soulshine


(Foto Willem


Hierna drie nummers van het nieuwe album By a Thread eerst Broke down on the Brasos


Foto Willem
Natuurlijk,Warren Haynes is de spil waar het om draait maar wat wat band!Nieuwe bassist Jorgen Carlsson draait moeiteloos mee,Danny Louis op de keyboards,trompet en gitaar zorgt voor een geweldige background ,en Matt Abts is al jaren mijn favoriete rockdrummer(John Bonham stijl)


RailRoad Boy(By a Thread)Monday Mourning MeltDown samen met Inside Outside Woman Blues wat mij betreft de prijsnummers van het nieuwe album

De eerst set werd afgesloten met Sco-Mule alles werd uit de kast gehaald ,er werd driftig geimproviseert ,kortom genieten geblazen.

Even uitblazen na al dat geweld (biertje),daarna instaleren voor set 2


(Foto Willem)
Verrasende opener van de tweede set The Shape I'm In (The Band)Deze cover had ik nog niet gehoord ,prachtige uitvoering van deze The band klassieker,natuurlijk met dat mooie Gov,t Mule sausje,gevolgd door Monkey Hill


(Foto Willem)
Weer een verrassing Need Your Love So Bad die prachtige bluesklassieker ,mooi gitaarspel en Danny Louis keyboards keyboardsbegeleiding is precies op maat.
Daarna Devil Likes It Slow en de gebruikelijke drumsolo van Matt Abt(Gelukkig niet al te lang)

Steppin' Lightly (nog een nummer van By a Thread) en de set werd besloten met

Blind Man In The Dark
en de toegift bestond uit

Come Into My Kitchen>/
Look On Yonder Wall


(Foto Willem)
dat was even uitblazen van al dat muzikale geweld


(Foto Arthur)
En als afsluiter nog even genieten van de Antwerpse keuken

De filmpjes zijn van LeeMalone
http://www.youtube.com/user/malonelee1001

Geen opmerkingen: