zondag 14 september 2008

GRACE POTTER & the NOCTURNALS


Grace Potter and the Nocturnals is een band uit Vermont die in Amerika aan het doorbreken is De band speelt funky blues, soul en rock , geinspreerd door de muziek uit de sixties en seventies
Arthur, Musical Journey(de naam zegt het al,altijd op zoek naar nieuwe muziek en bandjes) kwam deze band tegen en is behoorlijk onder de indruk,niet alleen van hun muziek maar zeker ook van zangeres Grace Potter. Behalve zingen speelt ze de Hammond B3, Fender Rhodes, en electrisch en acoustisch gitaar. De andere bandleden zijn Scott Tournet (guitar/slide guitar/harmonica), Matthew Burr (drums), enBryan Dondero (electric bass en mandolin).


Live at Red Rock (Stop the bus) Mooi Neil Youngachtig intro!
In 2005,was de band genomineerd in twee categorieen voor de Boston Music Awards; Best Local Female Artist and Best New Local Act. Ze traden ook op tijdens de uitreikings ceremony.

Mystery Train
De band tourde met Gov,t Mule en The Black Crows


Big White Gate
De band heeft 4 albums op hun naam staan:Nothing but the Water
Op 2 August , 2007, maakte de band hun televisiedebuut op NBC's The Tonight Show with Jay Leno . Gevolg door optredens in ABC's Good Morning America op August 7, 2007 enCBS' The Late Late Show with Craig Ferguson op10 Augustes 2007.


Put your head Down
Kortom, lekker bandje, word tijd dat ze deze kant eens opkomen!

..
Een reactie posten