Zoeken in deze blog

zaterdag 4 november 2017

Eilen Jewell & Band - Bleusclub De Viersprong (3 Nov.2017)

                                             foto Arthur.
Het programma van deze club,de naam zegt het al,bestaat meestal uit bluesmuziek.Diverse uitstekende bands ,uit buiten en binnenland ,in dit genre stonden hier al op het podium.Een van de heren (Hans)heeft een wat bredere smaak,die kom ik dan ook regelmatig tegen bij Americana en Rootsmuziek concerten.Een van de  favorieten van ons is toch wel Eilen Jewell.,we zagen haar al diverse keren optreden Ik was dan ook blij verrast dat ,ik denk toch wel door zijn inbreng,dat deze dame voor de tweede keer hier op het podium stond.
Hieronder een paar sfeerbeelden van deze mooie avond...
                                                       

   
De muziek van Eilen Jewell is doorgaans een mix van C&W,Folk,Americana,maar met haar nieuwe album heeft ze ook een uitstapje naar de blues gemaakt.Dus een optreden in deze "bluesclub"was toch wel op zijn plaats.                                          


Deze avond bracht Eilen Jewell een mooie selectie uit haar ondertussen uitgebreide repertoire.Natuurlijk kwam Loretta Lynn voorbij,maar ook veel nummers van het nieuwe album Down Hearted Woman en o.a het heerlijk melancholieke "Santa Fe". Een toegevoegde waarde tijdens haar optreden is natuurlijk gitarist Jerry Miller .Schijnbaar uit de losse pols tovert die man de een na de andere solo uit zijn gitaar,wat een gigant!
 Alles bij elkaar een prachtige muzikale avond,genoten!!

    foto Arthur
   De band: Jerry Miller- Eilen Jewell- Jason Beek -Shawn Supra,

Uiteraard mag het nieuwe album niet ontbreken in de verzameling Het blijkt een zeer aangenaam album te zijn met een zeer mooi geluid (met dank aan producer en echtgenoot Jason Beek)
Aanrader!!


 More Eilen Jewell:

http://arthurfromholland.blogspot.nl/2016/09/eilen-jewell-de-lantaren-rotterdam-10.html


http://arthurfromholland.blogspot.nl/2015/10/eilen-jewell-eeklo-n9-belgium-23-10-2015.html


http://arthurfromholland.blogspot.nl/2013/04/jerry-miller-feat-eilen-jewell-what.html


http://arthurfromholland.blogspot.nl/2010/03/eilen-jewell-live-toogenblik-haren.html
Geen opmerkingen: