dinsdag 3 november 2015

Dave Matthews Band - HMH Amsterdam (2 Nov.2015)

                         foto Arthur
Mooie avond in de Heineken Music hall,samen met mijn muziekvrienden uit Friesland, Daniela en Gerrit. Zag de band jaren geleden al eens op Parkpop in Den Haag ,was ze een beetje uit het oog verloren .Maar mede door Gerrit werd ik al weer een tijdje geleden geatendeert op de grote klasse van deze band.Hoogste tijd om de band weer eens live in aktie te zien en we werden niet teleurgesteld,het zowel muzikaal en visueel een topavond!

Setlist
1 Seven
2 When the world ends

                                Tim Reynolds (foto Arthur)

De muziek van DMB spreekt veel leeftijd generaties aan getuige deze avond.Alle leeftijden waren vertegenwoordigt van 18 tot 65(ahum)

3Warehouse


                  Proudest Monkey (fragment)                  filmed by Arthur

Sinds de oprichting van de Dave Matthews Band in 1991 hebben de mannen acht albums en vele liveregistraties uitgebracht. De Grammy-winnaars zijn in Nederland voornamelijk bekend van de nummers What Would You Say, Crash Into Me en The Space Between. De band kwam in 2010 voor laatst naar Nederland, tevens voor een concert in de HMH.

4   Proudest Monkey
5   Satelitte

6   Dead On The Highe Seas
7   Save Me
8   Crush

9   Black an Blue Bird
10 Don,t Drink The Water

                                Stefan Lessard11 Hunger  for the great light


12 Lover lay down


13 Too Much
14 What would you say

15 Jimi Thing
encore


16 The Space Between

                                Boyd Tinsley

17 Grey Street

 The Band:
Stefan Lessard-bass,- Boyd Tinsley-violin,Carter Beauford-drums,Dave Matthews-vocals,guitar,piano,,Jeff Coffin-sax,flute,Rashawn Ross-trompet,flugelhorn ,Tim Reynolds-guitar.
Een reactie posten