zaterdag 21 mei 2011

Bob Dylan - Bournemouth International Center May 5, 2002

Veel Bob Dylan de laatste dagen ,zowel op TV als op de radio.Dit naar aanleiding van Bob,s verjaardag a.s dinsdag.Veel discussie Bob Dylans live optreden,sommige menen dat hij beter daarmee kan stoppen,maar ik zou niet weten waarom.Bob doet gewoon zijn ding trekt nog steeds volle zalen,dus waarom zou hij?Onderstaand concert is nog een van zijn betere,speelt lekker gitaar en is nog redelijk bij stem.


If Not For You

"If Not for You" komt van het album album New Morning(1970).Het staat ook op het album Biograph en ook op Bob Dylan's Greatest Hits Vol. II. Het nummer is gecoverd door George Harrison voor zijn album All Things Must Pass(1970) en door Bryan Ferry op zijn Dylan tribute album Dylanesque (2007) . Dylan en George Harrison speelde de song samen tijdens het Concert for Bangladesh in 1971.


Mama You Bin On My Mind

Opgenomen in Juni 1964 en het staat op The Bootleg Series 1-3 (1991), en een live versie op Live 1975 (2002)Absolutely Sweet Marie

"Absolutely Sweet Marie" komt van het album Blonde on Blonde.
Dylan speelde het nummer nooit "Sweet Marie" nooit live tot 1988,sinsdien regelmatig o.a tijden zijn MTV Unplugged optreden.

Thanks to the Taper!!!
Een reactie posten