maandag 13 december 2010

The Veldman Brothers Live at "Fitnesscentrum Fitlife" Heinkenszand11-12-2010

Het lijkt een wat vreemde combinatie ,,Blues,, en een ,,Fitnesscentrum,,.Maar niet als de eigenaresse van zo,n centrum (Fit-Life)een fervent liefhebber van de bluesmuziek is.
Bij ieder belangrijk bluesconcert of festival in is deze dame(Yvonne)van de partij,zo kwam ik ze vorig jaar in Peer tegen en werd ze enkele weken geleden ook bij het optreden van Joe Bonamassa in Breda gesignaleerd.En het gaat nog verder,een keer per jaar word haar fitnesscentrum omgebouwd tot een sfeervolle bluesclub met uiteraard een geweldige bluesband.Zaterdag j.l waren The Veldman Brothers te gast.Het werd weer een zeer gezellige avond,met een hapje en drankje,de beentjes gingen van de vloer en bovenal topmuziek van een geweldige band!Hieronder een korte impressie.....


Brother Shuffle/One More Change van het album Home (Foto,s Gert Schipper)

The Veldman Brothers zijn
Gerrit Veldman Gitaar&Vocals
Bennie Velman Hammond & Bluesharp
Marco Overkamp Drums
Donald van der Goes Bas

Beinvloed door de ,,helden van weleer,,
The Vaughan Brothers,Muddy Waters,Jimi Hendrix,Elmore James,Howlin Wolf,Jimmy Smith en The Fabulous Thunderbirds.

The Veldman Brothers Official Website
http://www.veldmanbrothers.com/?url=welkom.php&h=800

Fitnescentrum Fit-Life Heinkenszand
http://www.fitlife-heinkenszand.nl/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goeie blues band!

Arthur, als basgitarist vermeld je Donald van der Goes, maar bij de aftiteling van het filmpje wordt Sebastiaan van Olst op bas vermeld?

Elsa

aart zei

De muziek bij het filmpje heb ik van hun CD (Home)gehaald.hierop staat Sebastiaan van Olst als bassist vermeld.Bij het optreden in Heinkenszand was Donald van der Goes de bassist.Goed opgemerkt Elsa!!