maandag 15 september 2014

MEERMAN & VAN LIGTEN (Up To You) Cees Meerman (1950 - 13-9-2014)R.I.PHeartbeat (album "Meerman")
Ik wist dat het niet goed ging met Cees ,maar toch is het altijd schrikken als je zo,n bericht krijgt.Voor zijn bekendheid met Hermans Brood Wild Romance was hij in de Zeeuwse muziekscene een bekend figuur.Dat hij ook goed kon zingen kwam ik veel later achter.Eerst zag ik hem in de jaren 80 met een complete band op het minipodiumpje van Cafe "De Pompe" en weer later kreeg via mijn zwager het album "Up To You" in handen,een prachtalbum!En toevallig kreeg ik enkele weken geleden van een van mijn bloglezers nog een album toegestuurd genaamd "Meerman"Ook dit album is het beluisteren meer dan waard.


(ouder bericht)
Af en toe dwaal je weer eens door de archieven van je weblog en wat blijkt?Soms is op de een of andere manier opeens de muziek verdwenen!Zonde!Vandaar een update deze post.
Met nog wat extra muziekfragmenten en een filmpje van het duo.Ik weet niet of ze tegenwoordig nog wat samen doen,maar dit blijf nog steeds een mooi album,Memories

Tijdje geleden kreeg ik een CDtje in handen met de vraag wat ik ervan vond.
Na een keer luisteren had ik mijn oordeel al klaar,in een woord Prachtig!
Het waren oud Wild Romance drummer Kees Meerman en IndoRocker Erwin van Ligten.
Behalve een goeie drummer blijkt Cees ook over een geweldige stem te beschikken en vormt met gitarist Erwin een prima duo. De CD (up to you )is al in 2001 uitgebracht en ik vind het onbegrijpelijk dat dit totaal niets gedaan heeft. Waarschijnlijk een slechte of helemaal geen promotie .Jammer !!
Luister maar eens naar het prachtige Neil Young nummer A man needs a maid


of Steve Earl,s Forth worth Bleus

Forth Worth blues


Not Dead Yet

Meerman & VanLigten (Up To You)
Get it here!
http://rapidshare.com/files/360353747/Meerman___van_Ligten.rar
Een reactie posten