maandag 22 februari 2010

Cafe R & B

Voor een feestje of partijtje lijkt me dit de ideale band.En wat te denken van een festival b.v Blues Kwadendamme(Peter?) of in mijn bluescafeetje De Viersprong(Hans?).
Ik weet niet of ze ooit nog eens deze kant opkomen ,maar mij lijkt het wel een aanrader!


Going out Walking

Cafe R&B is een vijfkoppige uit Los Angeles met de geweldige frontvrouw Roach, gitarist Byl Carruthers, keyboardspeler John "JT" Thomas, Harry Cohen en Stevie Utstein, bassist Bobby Pickett, en drummer Stephen Klong.


Born under a Bad Sign

Zangeres "Roach" speelde in de jaren 80 in de band "Roach and the White Boys" . Critici in the U.S. en Europa vergelijken haar wel met Etta James, Tina Turner en Aretha Franklin. HITS Magazine schreef: "Imagine Etta James riding a Harley out of an active volcano, and you'll have some vague inkling as to the vocal power..." Haar producer/echtgenoot, Byl Carruthers, is een prima gitarist en schrijft ook de muziek voor de band .Tevens produceert hij televisie shows - o.a. "Oprah," en "Spy TV,"


Born om the Bayou

Cafe R&B hebben een passie voor blues ,soul en r& b De laatste 10 jaar toerden ze met hun legendarische live optredens door de U.S. en speelden op bekende plaatsen als the House of Blues en "Buddy Guy's Legends," het legendarische San Francisco Blues Festival in 2005,en het Fire on the Mountain Blues Festival in '05, 06, and '07, en het Long Beach Blues Festival, om maar een paar namen te noemen. In Europa traden ze op London, Barcelona en Parijs.

Een reactie posten