zondag 1 november 2009

Cafe de Amer Present.... BarrelhouseCafé de Amer werd in 1991 overgenomen door een oud-jongerenwerker, die wel eens wat anders wou. Gelukkig hield hij ook van goede muziek, en begon hij al snel met het organiseren van zogenaamde gelagkamerconcerten. In 1996 werd de deel verbouwd tot concertzaaltje, en sinds die tijd zijn er gemiddeld zo'n veertig concerten per jaar. Behalve Hans Theessink stonden er meer groten op het podium. Harry Muskee natuurlijk (zijn cd Hotel Grolloo werd in de Amer opgenomen), maar ook Fairport Convention, de Tannahill Weavers, Michael de Jong, Iain Matthews, Magna Carta, Doug MacLeod, Eric Taylor, JW Roy, Ad Vanderveen, Sally van Meter, Eliza Gilkyson en Barrelhouse!!


Remember Me
Tineke Schoemaker vocals, Johnny LaPorte guitar, Han van Dam piano, Guus LaPorte guitar, Bob Dros drums, Jan Willem Sligting bassgtr, accordeon, upright bass
Om de twee /drie jaar kom ik deze band wel een keer tegen,en elke keer is het weer een klein feestje.Prachtige zang van Tineke,de mooie gitaarduels tussen Johnny en Guus,de bluesy piano van Han en de stevige rythmsectie van Bob en Jan Willem,Arthur vind het allemaal even mooi.Hopenlijk komen ze binnekort weer deze kant op (Zeeland)


Website
http://www.barrelhouse.nl/
Een reactie posten