donderdag 23 maart 2017

Ellen Shae & Band - "Finest Lovin 'Man "/ "Come To Me"(Bonnie Raitt)

"Songs Of The Heart" Regelmatig zijn er onder deze naam muzikale thema avonden in De Spot in Middelburg.Diverse muzikanten uit de wijde omgeving vertolken nummers van een uitgekozen artiest of band.Ik zag Bob Dylan,Ry Cooder ,Townes van Zand,Leonard Cohen,Gillian Welsch, en vele,vele anderen al voorbij zien komen .Ik heb altijd bijzonder veel respect voor de uitvoerende artiesten ,die met weinig repetitie, al prachtige nummers zo mooi weten uit te voeren.Deze avond was de beurt aan Bonnie Raitt en Lowell George.

    Foto Nico van Rooyen
Van L naar R. David Egter van Wissekerke - Jeroen t,Gilde- Theo de Koning-Tom Manks - Ellen Shae -Gait Klein Kromhof - Ruben Mol  .

     Finest Lovin Man (album Bonnie Raitt) film by Jaap van Visvliet.

 Finest Lovin Man komt van het debuutalbum van Bonnie Raitt dat werd uitgebracht in 1971. Het is opgenomen in een verlaten zomerkamp op Enchanted Island, een eiland op Lake Minnetonka, ten westen van Minneapolis. Vier nummers werden live opgenomen, omdat ze een meer spontaan en natuurlijk gevoel in de muziek wilden leggen, schrijft Raitt in een opmerking op het album, volgens haar een gevoel dat meestal verdwijnt wanneer muzikanten hun opnames steeds opnieuw kunnen doen totdat het perfect is.



Come To Me (album "Luck Of The Draw") film by Jaap van Visvliet

Luck of the Draw is het elfde album van Bonnie Raitt, dat werd uitgebracht in 1991. Nadat ze vier Grammy Award-nominaties had ontvangen voor het album Nick of Time, trok Raitt zich terug in Noord-Californië om te werken aan Luck of the Draw.
 Het album werd commercieel nog succesvoller dan Nick of Time, er werden zeven miljoen exemplaren verkocht, en er kwamen veel hits uit voort. De critici waren ook allemaal positief, sommigen noemden Luck of the Draw zelfs haar beste album.

 
     album"Bonnie Raitt"

 
    album "Luck of the Draw"

Geen opmerkingen: