woensdag 18 februari 2015

Dave Matthews Band - 2 november 2015 HMH Amsterdam



Het duurt nog even maar toch maar alvast aandacht voor het a.s. Dave Matthews concert dit najaar in Amsterdam.De laatste jaren veel video en audio materiaal van van Dave verzamelt,over het algemeen is dat een feest om naar te kijken en te luisteren.En hoe meer je dat doet ,hoe meer je zijn optredens gaat waarderen,niet in de laatste plaats door zijn geweldige band. Jaren geleden  zag ik een optreden op het Haagse ParkPop waar ik me niet veel meer van herrinner,Dit jaar ga ik de schade inhalen ,de ticket ligt al in de la. Hier een kleine selectie...

                 (Dont Fear) The Reaper

 "(Don't Fear) The Reaper" is a song by the American rock band Blue Öyster Cult from their 1976 album, Agents of Fortune.



Solo

 David John Matthews (Johannesburg, 9 januari 1967) is een Amerikaanse zanger en gitarist. Op 2-jarige leeftijd emigreerde hij met zijn familie vanuit Zuid-Afrika naar de Amerikaanse staat New York. Matthews won diverse popprijzen, waaronder twee Grammy Awards, een met de Dave Matthews Band, waarin hij leadzanger en gitarist is, en een als solo-artiest. Als solo-artiest werkte hij samen met onder meer Tim Reynolds. Dave Matthews acteerde tevens in twee films.

                  Dancing Nancy,s -Dave Matthews & Tim Reynolds

 Tim Reynolds (Wiesbaden, 15 december 1957) is een in Duitsland geboren Amerikaanse gitarist en multi-instrumentalist. Hij is een van de oprichters van de band TR3, en heeft geregeld samen opgetreden met de Dave Matthews Band. Hij is ook lid van Dave Matthews & Friends.

More Dave Matthews -Trouble (Bonnaroo)
http://arthurfromholland.blogspot.nl/2013/10/dave-matthews-friends-trouble-bonnaroo.html

Dave Matthews - If Only
 http://arthurfromholland.blogspot.nl/2012/11/dave-matthews-band-spin-if-only-into.html

Dave Matthews with Warren Haynes - Cortez The Killer
http://arthurfromholland.blogspot.nl/2012/06/dave-matthews-band-featwarren-haynes.html

Dave Matthews with Neil Young & Tim Reynolds
http://arthurfromholland.blogspot.nl/2010/01/daveneil-bruce-benefiet-hope-for-haiti.html

Dave sings The Beatles
http://arthurfromholland.blogspot.nl/2008/02/dave-matthews.html

Geen opmerkingen: