Zoeken in deze blog

maandag 5 november 2012

Tiny Legs Tim & Lightning Guy live Blues aanZee (3-11-2012)

Een paar weken geleden zette Lightning Guy samen met Richard van Bergen  een stampvol muziekpodium tBeest in Goes op zijn kop met een spetterend optreden.(Lichtning Hopkins tribute)
Deze keer was hij te gast bij dat andere Belgiesche bluestalent Tiny Legs Tim(Tim De Greave)die hij kwam bijstaan met eveneens gitaar en harmonica. "Beide beschikken over een prima emotievol stemgeluid en hun kwaliteiten op de (akoestische) gitaren en mondharmonica mogen bij de kenners nagenoeg bekend zijn. We kregen intense rauwe vooroorlogse Mississippi-deltablues en akoestische boogie in de vorm van eigen nummers en covers (o.a. Robert Johnson, Son House, Lead Belly) te horen."(quote vdh-online))
Dit duo was voor ons de openener van het festival Blues aan Zee

  Voor een volledig en uitgebreid verslag van het festival ga naar

http://www.vdh-online.nl/

zondag 4 november 2012

The Who - Barbara Ann

Prachtig spontaan filmpje van The Who tijdens een sessie in de Shepperton Studios in London op 21 July 1977
Het was niet altijd rozengeur en maneschijn  tussen de bandleden ,ook getuige de biography van Pete Townsend (Who I Am) dat onlangs is uit gekomen.Hier is het echter een vrolijke boel,een zeer vrolijke Keith Moon en natuurlijk een knallende solo van Pete!


Barbara Ann is geschreven door Fred Fassert van de The Regents.Het meest bekend is natuurlijk de versie van The beach Boys.