Zoeken in deze blog

zaterdag 11 augustus 2012

Willy DeVille fanclubdag Beckedorf 2000

 Augustus is een bijzondere maand voor de Willy DeVille fans,niet alleen om het feit dat dit zijn geboorte maand was 25Augustus  1950, maar ook de maand van zijn overlijden 6Augustus  2009.Ondanks zijn veel te vroege overlijden leeft zijn muziek dankzij zijn vele fans voort.Ik wil de maker van onderstaande filmpjes erg bedanken ,en ook degene die het naar mij opgestuurd heeft.


                                      
This is de way  you make a Broken Heart ,geschreven door John Hiatt
 ,
Ik heb al enkele malen fanclubdagen meegemaakt o.a Neil Young ,Bob Dylan e.a.Meestal met (dikwijls)matige coverbands ,foto,s ,bootlegs en andere curiosia.Deze Willy DeVille dag moet toch wel een hele bijzondere geweest zijn,niet alleen is Willy zelf van de partij maar speelt uit de losse pols ook nog een paar prachtige nummers.Ik heb het idee dat sommige fans dit nog niet in de gaten hadden,er word veel en hard gekletst,maar van lieverlee word het toch wat stiller en gaat men luisteren.
 Willy is in een melancholieke stemming.....


Blue Eyes Crying In The Rain geschreven door Fred Rose en bekend geworden in de uitvoering van Willie Nelson

Onder meer dank zij deze mooie beelden leeft de muziek van Willie voort zodat wij hem niet vergeten.

                                                    Willy DeVille (25 Augustus 1950-6 Augustus2009)

meer Willy DeVille op Arthurs Musical Journey:
Willy op YouTube


zondag 5 augustus 2012

Beach Boys Play Their Classics

Dinsdag 7 August spelen The Beach Boys op de Lokerse feesten.Zoals het er nu voorstaat kan ik daar helaas niet bij zijn dus moeten we het maar doen bij deze mooie filmpjes. In My Room The Beach Boys onderbraken 50th anniversary tour om een paar van hun klassiekers te spelen in de Rolling Stone studio. Surfer Girl Surfin USA