dinsdag 11 maart 2008

JOE BONAMASSA (De Effenaar 10-03-2008) 5


Van Bonamassa wordt gezegd dat hij al vanaf zijn vierde gitaar speelt. Op zijn twaalfde had hij reeds een tour met blues legende BB King te pakken. Behalve King waren ook Stevie Ray Vaughn, Juke Robbilard, Danny Gatton, Eric Clapton en Robben Ford zijn grote helden. Joe Bonamassa is hard op weg om een plaatsje te verwerven in dit illustere rijtje van gitaargrootheden. Niet voor niets verkoopt hij nu al moeiteloos vele grote zalen uit.
4 jaar geleden zag ik hem voor het eerst optreden in Vlissingen en was toen al behoorlijk onder de indruk van hem.Het werd een stuk of wat cd,s later weer een tijd om hem weer eens Live aan het werk te zien
3 concerten in 7 dagen,het zijn drukke dagen voor Arthur.Maandag was de aftrap met het concert van Joe Bonamassa in De Effenaar in Eindhoven Mooie maar wel erg hoge zaal.Het concert begon half 9 en was om ± half 11 klaar .Mooi concert!Van de opener Bridge to better Days tot de toegift Starship Trooper was het genieten van het geweldige gitaarspel van Joe Het feit dat hij ook nog een erg goeie stem heeft is mooi meegenomen.Prima begeleidingsband en het geluid in de zaal was uitstekend.Samengevat ,een topavond!
Een reactie posten